Om de dagelijkse processen verder te standaardiseren is Logchies Renovatie en Onderhoud in 2015 overgestapt op BouwVision van Herke ICT groep. Nu werkt Logchies met één systeem, waarin alle projectinformatie actueel en inzichtelijk is.

Deze informatie kan vervolgens gekoppeld worden aan de systemen van de opdrachtgever. Voor verdere optimalisatie van het proces zet Logchies diverse apps van BouwVision in. De S&O app voor het sneller afhandelen van incidenten. En de Inspectie app voor het uitvoeren van inspecties volgens de NEN 2767. Inkoopfacturen worden sneller verwerkt met Document Capture, een tool voor digitale factuurverwerking en documentgoedkeuring in BouwVision.

Hoge tevredenheid

Resultaatgericht vastgoedonderhoud staat voor een duurzame en resultaatgerichte samenwerking. Als modern familiebedrijf met meer dan 100 professionals gelooft Logchies in deze duurzame samenwerkingsvorm. Zowel met haar eigen medewerkers als met ketenpartners, opdrachtgevers en bewoners.

“Resultaatgericht samenwerken biedt voordeel voor alle partijen. Samen kunnen we:

  • kosten reduceren,
  • doorlooptijden verkorten,
  • planningen waarmaken,
  • kwaliteit realiseren,
  • prestatiegaranties waarmaken,
  • budgetten garanderen
  • en een hoge tevredenheid realiseren bij alle betrokkenen.”

Digitalisering

Met producten en diensten die ook in de toekomst aansluiten op de behoeften van haar opdrachtgevers wil Logchies haar klanten optimaal blijven bedienen. Investeren in ICT is daarbij een belangrijke voorwaarde. Een steeds groter deel van de projecten wordt uitgevoerd op basis van ketensamenwerking en prestatiegerichte overeenkomsten. Onderdeel van deze overeenkomsten is het realiseren van kostenbesparingen.

“Door digitalisering kunnen we faalkosten reduceren en efficiencyslagen behalen”

Opdrachtgevers gaan ook steeds meer richting een beheerorganisatie waarbij zij op afstand de regie willen houden, maar wel goed op de hoogte gehouden willen worden. Communicatie is daarbij een onderdeel waarbij digitaliseren ook een belangrijke rol speelt. Bovendien streeft Logchies naar een paperless office.

Resultaatgericht samenwerken in beeld

Infographic Logchies
  • Hoeveel werkdagen bespaart Logchies op facturatie?
  • Hoeveel sneller is de doorlooptijd van facturen?
  • Hoeveel werkbonnen hoeven niet meer overgetypt te worden?

Bekijk welke voordelen Logchies behaalt dankzij het digitaliseren van hun dagelijkse processen.

Open Infographic

Flexibel

“Wij hebben gekozen voor Herke ICT Group als strategisch partner voor ons ERP en CRM-systeem omdat wij onze kennis en vaardigheden willen delen en elkaar willen versterken. Herke ICT Group op het gebied van ICT (BouwVision!) en Logchies voor de ontwikkelingen in de branche en wensen bij haar opdrachtgevers. De markt is in beweging en verandert continu. Herke ICT Group is daarom voor Logchies de juiste flexibele partij.”

“In BouwVision heeft Logchies hét gereedschap gevonden om nu en in de toekomst slimmer te werken”

Herke ICT Group is leverancier van BouwVision, innovatieve software voor de bouw gebaseerd op de zakelijke software van Microsoft:  Dynamics 365. Online in de cloud en on-premise. Ook beschikbaar als app op je telefoon of tablet.

Bovendien kunnen de gegevens uit Herke BouwVision via een webportal worden ontsloten voor externe partijen. Gegevens hoeven nog maar één keer te worden ingevoerd. Zo ervaren bedrijven die werken met Herke BouwVision een enorme efficiency winst.

Meer weten over BouwVision, software voor bouwers met visie?

Maak vrijblijvend een afspraak