Datum laatste wijziging

“Ik was de meest ontevreden gebruiker van het vorige softwarepakket”, vertelt Klaas Graveland (directeur/eigenaar HuneBouw). “Ik signaleerde problemen voor de toekomst.”

Klantgericht bouwen

HuneBouw is een middelgrote bouwonderneming gevestigd in Hoogeveen (Drenthe), met meer dan 200 jaar ervaring. Speerpunt is de woning- en utiliteitsbouw, inclusief verbouw en renovatie. Aan een goede interne en externe samenwerking hecht HuneBouw veel belang. Het is dan ook niet voor niets dat zij in het bezit zijn van het certificaat Klantgericht Bouwen. En beter dan gemiddeld scoort als het gaat om klanttevredenheid en het beperken van opleverpunten.

Integrale oplossing

Klaas Graveland vertelt: “Wij waren op zoek naar een softwareoplossing waar onze financiële administratie integraal moet zijn aan ons relatiemanagement systeem. Een aaneenschakeling. Daarnaast vind ik het belangrijk dat een softwareoplossing zeer gebruiksvriendelijk, toegankelijk en toekomstbestendig is. Onze wensen hebben wij bij meerdere ICT leveranciers kenbaar gemaakt. Herke ICT Group was voor ons een ‘outsider’. Wij kenden ze niet, maar kwamen ze tegen op de beurs Bouw & ICT in 2011. De belangrijkste redenen waarom wij voor Herke ICT Group hebben gekozen, is omdat BouwVision ERP en BouwVision xRM een sterke Microsoft basis hebben die goed aansluit op ons bedrijfsproces. Daarnaast werd er goed geluisterd naar onze vragen en begrepen zij ons goed.”

Transparante communicatie

“De implementatie is niet volgens de standaard route gegaan. Eerst is BouwVision xRM geïmplementeerd. Vanaf 1 januari 2012 zijn wij ook over op BouwVision ERP. Wij zijn hierin goed ondersteund en hebben beide softwareoplossingen ons snel eigen gemaakt. Van de afstand Noord-Holland en Drenthe hebben wij geen hinder ondervonden. Herke ICT Group luistert goed en schakelt snel. Het contact is transparant en plezierig. De komende jaren gaan we verder met fine tuning en de puntjes op de i.”

De komst van BouwVision ERP en BouwVision xRM helpt ons bij klantgericht bouwen.

Herke ICT Group is leverancier van BouwVision, innovatieve software voor de bouw gebaseerd op de zakelijke software van Microsoft:  Dynamics 365. Online in de cloud en on-premise. Ook beschikbaar als app op je telefoon of tablet.

Bovendien kunnen de gegevens uit Herke BouwVision via een webportal worden ontsloten voor externe partijen. Gegevens hoeven nog maar één keer te worden ingevoerd. Zo ervaren bedrijven die werken met Herke BouwVision een enorme efficiency winst.

Meer weten over BouwVision, software voor bouwers met visie?

Maak vrijblijvend een afspraak