Datum laatste wijziging

De Jong Ursem is een middelgroot aannemingsbedrijf in de woning- en utiliteitsbouw en richt zich op het totale bouwproces. Zij realiseren projecten in nieuwbouw, verbouw en onderhoud.

Aansluiting bij processen

Bij Aannemingsbedrijf De Jong Ursem werkt ca. 25 man. Met Bouwvision ERP kiest de Jong Ursem voor een moderne bouwsoftware oplossing die volledig is toegespitst op hun bedrijfsprocessen en hun bedrijfsgrootte.

Doelstelling van De Jong Ursem bij het selecteren voor nieuwe bouwsoftware was tweeledig. Enerzijds moest de software zelf goed aansluiten op de processen van het bedrijf.

Eén aanspreekpunt

Anderzijds moest de aanbieder van deze software ook goed op hun organisatie aansluiten. “Het is voor ons bedrijf echt van toegevoegde waarde dat Herke ICT Group BouwVision ERP zowel ontwikkelt als implementeert. Zo hebben wij als bedrijf één aanspreekpunt. Bovendien begrijpt Herke ICT Group de bouwbranche als geen andere.”

Gebruiksvriendelijkheid

Wat bij ons uiteindelijk de doorslag gaf was de gebruiksvriendelijkheid van BouwVision.

Gebruiksvriendelijkheid, gecombineerd met de klantgerichtheid van Herke ICT Group geeft ons het vertrouwen dat wij met onze keuze voor BouwVision een keuze hebben gemaakt voor de groei van ons bedrijf

Herke ICT Group is leverancier van BouwVision, innovatieve software voor de bouw gebaseerd op de zakelijke software van Microsoft:  Dynamics 365. Online in de cloud en on-premise. Ook beschikbaar als app op je telefoon of tablet.

Bovendien kunnen de gegevens uit Herke BouwVision via een webportal worden ontsloten voor externe partijen. Gegevens hoeven nog maar één keer te worden ingevoerd. Zo ervaren bedrijven die werken met Herke BouwVision een enorme efficiency winst.

Meer weten over BouwVision, software voor bouwers met visie?

Maak vrijblijvend een afspraak