Project omschrijving

Service & klussen

Voor het afhandelen van klussen

Het totale proces voor het afhandelen van klussen – van melding tot factuur – is geautomatiseerd in BouwVision. Dat maakt onder meer het overtypen van papieren bonnen overbodig.

Digitaal planbord

Vanaf het digitale planbord mail je direct de mobiele werkbon naar de telefoon van de betreffende collega buiten. Op het planbord kun je bovendien de status van de bonnen terugvinden. Zo ben je altijd juist geïnformeerd en kun je je mensen optimaal inzetten op klussen. En deze na goedkeuring meteen factureren.

Apps

In combinatie met de diverse BouwVision apps kun je Service & Klussen inzetten bij preventief, correctief en periodiek onderhoud. Via BouwVision Portal kunnen opdrachtgevers of bewoners meldingen doorgeven en, indien gewenst, zelf de status van hun klus bewaken.

BouwVision heeft het complete Service & Onderhoud proces prima voor elkaar. Werkbonnen worden real-time uitgewisseld tussen de mobiele apparaten en kantoor. Dit versnelt de doorlooptijd van onze opdrachten enorm.

Mark Castricum – Etro Vastgoedzorg

Kenmerken

  • Snel en overzichtelijk beheer van kleine (service)projecten of veel klussen
  • Opdrachtbonnen per klusproject
  • Complete proces van melding tot factuur
  • Geavanceerd digitaal planbord voor inplannen van werkopdrachten
  • Afhandeling digitale werkbon via Service-app op je telefoon
  • Conditiemeting op basis van NEN 2767 normering via de Inspectie-app op je tablet

Gratis download

Herke ICT Group ontwikkelt en implementeert BouwVision, innovatieve software voor de bouw gebaseerd op de zakelijke software Microsoft Dynamics 365.

Online in de Cloud en on-premise. Ook als app op je telefoon of tablet.

Flyer Herke BouwVision 2018

Bouwbedrijven die al werken met Herke BouwVision ervaren een enorme efficiency winst, doordat zij gegevens nog maar één keer hoeven in te voeren.

Download flyer