Project omschrijving

Projecten

Alle bouwproject informatie in één dossier

Bundel alle projectinformatie over een nieuwbouw, verbouw of renovatieproject bij een project in deze Projectenmodule van BouwVision xRM. Hier leg je per bouwproject de betreffende documenten, correspondentie, e-mails en activiteiten vast.

Minder fouten

Betere informatie leidt tot minder fouten. Daarnaast registreer je de betrokken partijen bij projecten, en hun rol (aannemer, onderaannemer, architect, adviseur, timmerman, enzovoort.). Zo is voor alle gebruikers inzichtelijk wie bij welk project betrokken is en in welke hoedanigheid. Geef aan in welke fase je bouwproject zich bevindt: initiatie, definitie, ontwerp, voorbereiding, realisatie of nazorg en volg je project met de procesbalk.

Via Projecttype geef je aan of dit een aanneming, regiewerk of GWW klus is. Bij Projectsoort geef je aan of dit een project is in de agrarische bouw, kantoorbouw, nieuwbouw, renovatie & onderhoud of utiliteitsbouw bijvoorbeeld.

Kapstok

Tijdens de aanvangsfase van een bouwproject verzamel je diverse documenten die je bij elkaar wilt bewaren.

Met Projectontwikkeling heb je een kapstok in handen waaraan je deze op gestructureerde wijze op kunt hangen.

In het onderdeel Kopersbegeleiding worden de basisgegevens van bouwnummers en bouwopties vastgelegd met als doel het tijdig informeren van kopers over meer- en minderwerk met betrekking tot het nieuwbouw project waarop zij hebben ingeschreven. De onderliggende bouwnummers zijn uiteraard zichtbaar bij een project.

Betere communicatie

Via het BouwVision Portal is de meest actuele versie van de projectdocumenten en projectinformatie ook beschikbaar voor externe partijen, zodat alle betrokkenen met dezelfde versie van een document werken. Verlaag je faalkosten door betere communicatie over je projecten.

Kenmerken

  • Een “kapstok” voor alle communicatie en documentatie over het project
  • Inzicht in betrokkenen en hun rol bij dit project
  • Documenten zijn beschikbaar voor externe partijen via het Portal
  • Alle relevante projectdocumentatie in één of meerdere dossiers
  • Wanneer een project opgedeeld is in fases, dan kun je deze hier benoemen en overzichten per projectfase genereren
  • Bepaal hier welke projecten je als referentie wilt tonen op je website
  • Projecten worden gesynchroniseerd met Projecten in BouwVision ERP, waar de financiële afhandeling plaatsvindt

Gratis download

Herke ICT Group ontwikkelt en implementeert BouwVision, innovatieve software voor de bouw gebaseerd op de zakelijke software Microsoft Dynamics 365.

Online in de Cloud en on-premise. Ook als app op je telefoon of tablet.

Flyer Herke BouwVision 2018

Bouwbedrijven die al werken met Herke BouwVision ervaren een enorme efficiency winst, doordat zij gegevens nog maar één keer hoeven in te voeren.

Download flyer