Project omschrijving

Objecten

Na de oplevering

Wanneer een bouwproject is opgeleverd maak je in BouwVision xRM objecten aan, die je voorziet van specificaties en kenmerken. Via een werkstroom kun je bestaande bouwnummers laten omzetten naar objecten. Ook is het mogelijk om unieke adressen te importeren vanuit een Excel van de woningcorporatie.

Via het originele bouwnummer kun je in het onderdeel Kopersbegeleiding terugblikken op het bouwproces. Naast adresgegevens vind je daar bijvoorbeeld ook kadaster info en financiële data uit BouwVision ERP. Bij een object leg je vast wie de bewoner en de beheerder zijn. Aanvragen en werkbonnen worden op dit adres geregistreerd.

Met objecten maak je voor de gebruikers inzichtelijk wat er speelt/heeft gespeeld op een bepaald adres. Per woning of appartement is inzichtelijk welke servicecontracten er lopen en welke garanties op (delen van) het object gelden. Zo zie je snel of een bewoner aanspraak kan maken op garantie. Deze informatie wordt weer gebruikt in Service & Onderhoud.

Kenmerken

  • Specificaties en kenmerken toevoegen via objectdetails
  • Koppel servicecontracten en garanties aan het betreffende object
  • Inzicht in betrokkenen en hun rol: bewoners of de beheerder bijvoorbeeld
  • Historie van onderhoud via werkbonnen en aanvragen, inclusief communicatie daarover
  • Bing maps integratie toont de locatie van het object op de kaart

Gratis download

Herke ICT Group ontwikkelt en implementeert BouwVision, innovatieve software voor de bouw gebaseerd op de zakelijke software Microsoft Dynamics 365.

Online in de Cloud en on-premise. Ook als app op je telefoon of tablet.

Flyer Herke BouwVision 2018

Bouwbedrijven die al werken met Herke BouwVision ervaren een enorme efficiency winst, doordat zij gegevens nog maar één keer hoeven in te voeren.

Download flyer