Project omschrijving

Marketing

Zet je marketing slimmer in

Campagnes van begin tot eind plannen, automatiseren en monitoren is eenvoudig in het onderdeel Marketing van BouwVision xRM. Op basis van een duidelijk en volledig 360º klantbeeld kun je effectief je marketingacties inplannen en uitvoeren. Stroomlijn je marketing activiteiten tijdens de volledige customer journey en krijg direct inzicht in de resultaten met de Marketing module in Dynamics.

Leads genereren met customer journey

Genereer en nurture je leads met e-mails, landing pages op je website, webinars, telefoongesprekken en evenementen. Je kunt eenvoudig een customer journey opzetten door gepersonaliseerde activiteiten in de betreffende campagne te slepen. Wanneer een contactpersoon zich aanmeldt of inschrijft, dan is dit direct zichtbaar bij de contactpersoon.

Marketing en Sales werken nauw samen

Alle marketing informatie is zichtbaar bij leads, contactpersonen en bedrijven. Zo weet Sales ook precies wat er speelt en kunnen Sales en Marketing samenwerken om nieuwe klanten binnen te halen. Met behulp van werkstromen loods je leads door de marketing en sales funnel. Afhankelijk van waar de lead zich bevindt op zijn klantreis, vinden vooraf gedefinieerde marketingactiviteiten geautomatiseerd plaats. Aan de hand van klantscores gebaseerd op respons is inzichtelijk welke leads gekwalificeerd zijn om op te volgen door Sales. Tenslotte zorgt integratie met Office (Word en Excel bijvoorbeeld) voor een professionele communicatie.

Beter inzicht in je resultaten

Ingebouwde intelligentie maakt het mogelijk om je te richten op dynamische doelgroepen. Terwijl leadscoring inzicht biedt in op wie je je marketingacties het beste kunt richten. Omdat alle acties getraceerd kunnen worden, kunnen de standaard aanwezige marketing rapportages interessante inzichten opleveren. Ook kun je Power BI inzetten om nog meer uit je data te halen.

Digitale transformatie van je marketing

Innoveer je marketinginspanningen met het Marketing en Sales platform in Dynamics, onderdeel van BouwVision xRM. Eenvoudig in gebruik te nemen en het werkt goed samen met andere software, voor een nog betere klantervaring. Beheers je kosten en beschik zo over de meest moderne technologie. Maak vooral ook gebruik van ingebouwde AI om je marketing nog slimmer in te zetten.

Kenmerken

  • Filter je doelgroep en bewaar deze als marktlijst.
  • Verstuur eenvoudig, professioneel opgemaakte e-mailings via de customer journey.
  • Registreer de respons op je marketing activiteiten en score zo de lead/contactpersoon, totdat deze klaar staat als een Sales Qualified Lead (SQL).
  • Werk samen met Sales aan het binnenhalen van de potentiële klant terwijl je gebruik maakt van professionele documenten in Word en Excel.
  • Meet de effectiviteit van je marketinginspanningen (hoeveel potentiële klanten of verkoopkansen heeft de campagne opgeleverd?)
  • Gebruik AI en in gebouwde intelligentie voor slimmere en kosten efficiëntere marketingcampagnes.

Gratis download

Herke ICT Group ontwikkelt en implementeert BouwVision, innovatieve software voor de bouw gebaseerd op de zakelijke software Microsoft Dynamics 365.

Online in de Cloud en on-premise. Ook als app op je telefoon of tablet.

Flyer Herke BouwVision 2018

Bouwbedrijven die al werken met Herke BouwVision ervaren een enorme efficiency winst, doordat zij gegevens nog maar één keer hoeven in te voeren.

Download flyer