Project omschrijving

Communicatie met kopers

Tijdens de verkoopfase van een nieuwbouwproject is het vastleggen van bouwnummers en woningtypes een vereiste om grip te houden op het project. Met de module Kopersbegeleiding in BouwVision xRM koppel je bouwnummers en woningtypes aan potentiële kopers.

Waarom kopersbegeleiding?

Het ultieme doel van Kopersbegeleiding in BouwVision xRM is het tijdig informeren van kopers over meer- en minderwerk met betrekking tot het nieuwbouw project waarop zij hebben ingeschreven. Bepaal per fase een deadline voor de ruwbouw opties en definieer in een werkstroom een trigger op deze datum, zodat automatisch een mail verstuurd wordt aan de betreffende kopers.

Kopers loggen met een persoonlijke code in op het BouwVision Kopersportal. Daar vindt communicatie met de kopers plaats en kan de koper online zelf zijn optiekeuzelijst beheren. In BouwVision xRM worden de basisgegevens van bouwnummers en bouwopties geregistreerd. Deze worden gesynchroniseerd met Meer-/minderwerk in BouwVision ERP, zodat ook daar alle gegevens met betrekking tot de bouw bekend zijn en de financiële afhandeling gewaarborgd is.

Werken met Kopersbegeleiding resulteert in snellere, efficiëntere en een klantvriendelijker wijze van communicatie met je klanten.

Kenmerken

  • Per bouwnummer worden alle gegevens met betrekking tot de verkoop van een woning vastgelegd
  • Kopers kunnen inloggen op het BouwVision Portal en daar hun kopersopties inzien en bewerken
  • Vastleggen van alle e-mails, telefoongesprekken, afspraken en documenten bij een bouwnummer
  • Na oplevering wordt elk bouwnummer omgezet naar een Object
  • Werkstromen versoepelen de communicatie met kopers
  • Directe integratie met BouwVision ERP; met 1 druk op de knop opent de betreffende kaart in ERP

Gratis download

Herke ICT Group ontwikkelt en implementeert BouwVision, innovatieve software voor de bouw gebaseerd op de zakelijke software Microsoft Dynamics 365.

Online in de Cloud en on-premise. Ook als app op je telefoon of tablet.

Flyer Herke BouwVision 2018

Bouwbedrijven die al werken met Herke BouwVision ervaren een enorme efficiency winst, doordat zij gegevens nog maar één keer hoeven in te voeren.

Download flyer