Project omschrijving

Klachten of Incidenten beheer

Meldingen beheer bij bewoners en objecten

Tijdens of na de nieuwbouw kunnen er klachten of incidenten gemeld worden. Deze registreer je als aanvraag bij het betreffende project of object, voorzien van een status. In de procesbalk is zichtbaar in welke fase de aanvraag zich bevindt: identificeren (actief), onderzoek of afsluiten.

Externe klachtoplosser

Wanneer een melding via je Outlook mail binnenkomt, dan kun je deze automatisch – met een druk op de knop – laten converteren naar een aanvraag in BouwVision xRM. Bij de aanvraag vul je in wie de klachtoplosser is. Dit kan ook een externe partij zijn. Een incident heeft altijd een hoofd afhandelaar. Daarmee is geborgd dat er altijd iemand verantwoordelijk is voor het oplossen van het incident. Via een werkstroom kun je instellen dat er signalering plaatsvindt op het moment dat een incident (te) lang openstaat.

Klanttevredenheid

Naast incidenten kun je hier ook storingen, informatie-aanvragen, enzovoort registreren en door een standaard proces laten lopen. Daarmee is de opvolging van de melding gegarandeerd, resulterend in een hogere klanttevredenheid bij de bewoners.

Kenmerken

  • Meldingen en klachten worden geregistreerd als incidenten
  • Incidenten worden volgens een van te voren gedefinieerd proces afgehandeld
  • Filter je incidenten op status en ontvang een mail als een incident te lang openstaat
  • Inzicht in historie (activiteiten en documenten) en contractafspraken bij de melder van het incident, en ook bij het betreffende project of object (woning)
  • Snel inzicht in het aantal en soort klachten/incidenten en de wijze waarop deze zijn afgehandeld

Gratis download

Herke ICT Group ontwikkelt en implementeert BouwVision, innovatieve software voor de bouw gebaseerd op de zakelijke software Microsoft Dynamics 365.

Online in de Cloud en on-premise. Ook als app op je telefoon of tablet.

Flyer Herke BouwVision 2018

Bouwbedrijven die al werken met Herke BouwVision ervaren een enorme efficiency winst, doordat zij gegevens nog maar één keer hoeven in te voeren.

Download flyer