Project omschrijving

Integratie IBIS-TRAD

IBIS-TRAD: externe calculatie gebruiken

BouwVision ERP beschikt over een uitgebreide eigen calculatiemodule. De meeste bouwbedrijven werken echter met externe calculatiesoftware, zoals IBIS-TRAD.

Door middel van een standaard aanwezige koppeling kun je in je vertrouwde calculatiesoftware blijven werken en eenvoudig bestanden in BouwVision ERP inlezen. Begrotingen beheer je vervolgens in Herke BouwVision.

Import IBIS-TRAD

IBIS-TRAD is in de bouw de meest gebruikte software voor het maken van de aanbestedingsbegrotingen voor zowel B&U als GWW-projecten. Importeer de externe begroting 1-op-1 in een begroting in BouwVision ERP. Daar voer je de benodigde stappen uit om de begroting te transformeren tot een werkbegroting.

Deze werkbegroting gebruik je bij de projectbewaking, inkoopcontracten, enzovoort. Het is mogelijk om ofwel in IBIS-TRAD ofwel in BouwVision ERP bewakingscodes mee te geven Je kunt traditioneel, volgens de elementenmethode of volgens de RAW-systematiek calculeren.

Standaard integratie met

  • IBIS-TRAD en IBIS-INFRA (via IBIS xml)
  • Kraan/Probis begroot en werk
  • KPD
  • CUF (Calculatie Uitwissel Formaat)
  • .CSV formaat

Gratis download

Herke ICT Group ontwikkelt en implementeert BouwVision, innovatieve software voor de bouw gebaseerd op de zakelijke software Microsoft Dynamics 365.

Online in de Cloud en on-premise. Ook als app op je telefoon of tablet.

Flyer Herke BouwVision 2018

Bouwbedrijven die al werken met Herke BouwVision ervaren een enorme efficiency winst, doordat zij gegevens nog maar één keer hoeven in te voeren.

Download flyer