Project omschrijving

Inkoopofferte aanvraag

Offertes spiegelen

Vereenvoudig je inkoopofferte-aanvraagproces door gebruik te maken van opgebouwde kennis. Vraag offertes aan bij onderaannemers of leveranciers die goed scoren op hun kwaliteiten en kennis in eerdere projecten. Na afloop van een project waarderen je medewerkers de uitvoerders via een gestructureerde vragenlijst. Zo weet je bij een volgend project precies wie je voor welk soort project moet vragen.

In de module Leveranciersbeoordeling waarderen je medewerkers na afloop van een project de onderaannemers/leveranciers via een gestructureerde vragenlijst. Deze kennis wordt gebruikt om tot een gewogen oordeel over de leverancier te komen. Zo weet je bij een volgend project precies wie je voor welk soort project moet vragen.

Communicatie met onderaannemers/leveranciers betreffende het inkoopofferte aanvraag proces vindt plaats in het Inkoopofferteportal. Daar staan de meest recente bouwtekeningen en bestekken opgeslagen. Via een beveiligde toegang maak jij deze toegankelijk voor alleen die leveranciers en onderaannemers waar een offerte is aangevraagd.

Na de inkoopofferte-aanvraag stelt het spiegelen van een aangevraagde offerte met andere offertes je in staat deze op vergelijkbare criteria beoordelen en zo de beste offerte te kiezen.

Kenmerken

  • Selectie van onderaannemers op basis van Leveranciersbeoordeling eerdere werken Relevante informatie kun je via de Inkoopofferteportal centraal beschikbaar stellen
  • Aanvragen juist en snel versturen
  • Compleet digitaal archief van al je inkoopdocumenten
  • Bewaken aanvullende informatie en respons
  • Vergelijken en beoordelen van offertes middels spiegelen

Gratis download

Herke ICT Group ontwikkelt en implementeert BouwVision, innovatieve software voor de bouw gebaseerd op de zakelijke software Microsoft Dynamics 365.

Online in de Cloud en on-premise. Ook als app op je telefoon of tablet.

Flyer Herke BouwVision 2018

Bouwbedrijven die al werken met Herke BouwVision ervaren een enorme efficiency winst, doordat zij gegevens nog maar één keer hoeven in te voeren.

Download flyer