Project omschrijving

Financieel

Je complete projectadministratie

In de module Financieel van BouwVision ERP zijn alle inkoop- en verkoop gerelateerde processen zichtbaar bij een project, klant of leverancier en bij een resource. Standaard is een cashflow analyse mogelijk. Evenals een oplossing voor de G-rekening, rekening courant en de depotservice van de belastingdienst.

Leveranciers beoordelen

Beoordeel leveranciers op hun kwaliteiten en kennis op basis van cijfers voor eerdere projecten. Via een gestructureerde vragenlijst beoordelen je medewerkers een leverancier na afloop van een project.

Sales Standaard

Voor het soepel laten verlopen van je inkoopfactuur- en betalingsproces maak je gebruik van de SALES standaard, SEPA en inkoopfactuurscan software. Daarmee verloopt je complete inkoopfactuur verwerking snel, foutloos en papierloos.

Power BI

Haal meer uit je data met dashboards in BouwVision BI. Baseer je rapportages en grafieken op een dataset uit BouwVision voor dieper inzicht in je bedrijfsgegevens.

Kenmerken

Gratis download

Herke ICT Group ontwikkelt en implementeert BouwVision, innovatieve software voor de bouw gebaseerd op de zakelijke software Microsoft Dynamics 365.

Online in de Cloud en on-premise. Ook als app op je telefoon of tablet.

Flyer Herke BouwVision 2018

Bouwbedrijven die al werken met Herke BouwVision ervaren een enorme efficiency winst, doordat zij gegevens nog maar één keer hoeven in te voeren.

Download flyer