Project omschrijving

Contracten

Inkoopcontracten met leveranciers

Contractmanagement is niemands favoriete klus, maar het levert wel voordelen op als je dit netjes voor elkaar hebt. Houd grip op je afgesloten contract, zodat je nog efficiënter kunt inkopen en zo kosten bespaart.

In BouwVision ERP houd je bij welke inkoopcontracten je hebt afgesloten met de betreffende leveranciers. De module Contracten in BouwVision xRM biedt inzicht in de communicatie met de toeleverancier betreffende het inkoopcontract.

Kenmerken

  • Registreer de belangrijkste/basis informatie van je lopende contracten (leverancier, start- en afloopdatum, voorwaarden, etc.)
  • De getekende versie van het contract sla je op in Document Management bij het betreffende contract, ook de oudere versies bewaar je hier
  • Outlook mail koppel je aan het contract in BouwVision xRM
  • E-mail bijlagen importeer je vanuit Outlook en koppel je aan het contract in BouwVision xRM
  • Geschikt voor registratie van (onderhouds)contracten, abonnementen of overeenkomsten met leveranciers. Denk ook aan afspraken met de glazenwasser bijvoorbeeld
  • Ontvang automatisch een alert als het contract afloopt (flexibel in te stellen via werkstromen cq. workflows)
  • Alle contractafspraken over leveren, prijzen en de betreffende periode staan in BouwVision ERP; de communicatie rondom het contract vind je terug in BouwVision xRM

Gratis download

Herke ICT Group ontwikkelt en implementeert BouwVision, innovatieve software voor de bouw gebaseerd op de zakelijke software Microsoft Dynamics 365.

Online in de Cloud en on-premise. Ook als app op je telefoon of tablet.

Flyer Herke BouwVision 2018

Bouwbedrijven die al werken met Herke BouwVision ervaren een enorme efficiency winst, doordat zij gegevens nog maar één keer hoeven in te voeren.

Download flyer