Project omschrijving

BouwVision xRM Advanced Professional

CRM met functionaliteit voor de bouw

Speciaal voor bouwbedrijven heeft Herke ICT Group modules toegevoegd aan de basis mogelijkheden van Microsoft Dynamics. Met de onderdelen bouw functionaliteit en projecten sluit BouwVision xRM nog beter aan bij de werkprocessen in de bouw.

Kenmerken

 • Basis bouwfunctionaliteit:
  Beheer je bouwrelaties en projecten in één applicatie zodat je hier gericht je acquisitie en relatiebeheer activiteiten op kunt afstemmen.
 • Projecten:
  Duidelijk overzicht van alle interne en externe projecten. Inzicht in gerelateerde documentatie en e-mailberichten, projectplanning en de betrokken partijen (bedrijven/contactpersonen en hun rol binnen het project).
 • Dossiers:
  Een dossier is de plek binnen BouwVision xRM waar je informatie verzamelt over een bepaald onderwerp dat geen project is. Denk aan een verzameling van documenten, activiteiten, e-mails, enzovoort betreffende een gemeenschappelijk onderwerp. Bijvoorbeeld: dossiervorming rondom een verzekeringskwestie. Wanneer je informatie koppelt aan een dossier dan is deze alleen zichtbaar voor die gebruikers die toegang tot dit dossier hebben.
 • Bing maps:
  Je hebt direct informatie over de vestigingslocatie van de relatie en je kunt de route zichtbaar maken.

Gratis download

Herke ICT Group ontwikkelt en implementeert BouwVision, innovatieve software voor de bouw gebaseerd op de zakelijke software Microsoft Dynamics 365.

Online in de Cloud en on-premise. Ook als app op je telefoon of tablet.

Flyer Herke BouwVision 2018

Bouwbedrijven die al werken met Herke BouwVision ervaren een enorme efficiency winst, doordat zij gegevens nog maar één keer hoeven in te voeren.

Download flyer