Project omschrijving

Digitaal mutatiewoningen opnemen

Met de BouwVision Mutatie-app neem je woningen op die gerenoveerd moeten worden. Ook nieuwbouw projecten kun je volledig digitaal opnemen vanaf je tablet. Na de opname wordt een prijsoverzicht zichtbaar, zodat de eigenaar van de woning/de woningcorporatie direct een idee krijgt van de kosten.

Automatiseer het hele proces: van opname tot offerte via calculatie tot inkoop en uitvoer.
Dat werkt efficiënt!

Proces in BouwVision

Op het moment dat een bewoner verhuist, wil de woningcorporatie de status van de woning inzichtelijk krijgen. Gestuurd door de Mutatie-app doorloop je op gestructureerde wijze de woning en vink je aan op welke onderdelen renovatie nodig is.

Omdat de Mutatie-app gekoppeld is aan het prijzenboek in BouwVision ERP wordt meteen inzichtelijk wat de kosten van de renovatie zijn. Zo kun je voor de badkamer en keuken direct een totaalprijs maken. Voor plafond en stucwerk werkzaamheden wordt een vierkante meter prijs genoemd, op basis van eerdere prijsafspraken.

Dit prijsoverzicht vormt de basis voor je offerte (in BouwVision ERP) aan de opdrachtgever: de woningcorporatie.

Na de offerte maak je direct een calculatie met inkopen en werkbonnen per discipline.

Zo automatiseer je niet alleen het proces van de opname, maar ook het inkopen en uitvoeren

Gratis download

Herke ICT Group ontwikkelt en implementeert BouwVision, innovatieve software voor de bouw gebaseerd op de zakelijke software Microsoft Dynamics 365.

Online in de Cloud en on-premise. Ook als app op je telefoon of tablet.

Flyer Herke BouwVision 2018

Bouwbedrijven die al werken met BouwVision ervaren een enorme efficiency winst, doordat zij gegevens nog maar één keer hoeven in te voeren.

Download flyer