Project omschrijving

Aanpasbare digitale vragenlijst in de Inspectie-app

Met de BouwVision Inspectie-app op je tablet voer je op gestructureerde wijze conditiemetingen aan gebouwen uit. De inhoud van de digitale vragenlijst kun je zelf beheren en aanpassen. Zo ben je flexibel in je werkwijze en sluit de Inspectie-app aan op jullie bedrijfsproces.

Waar vroeger 4 man rapporten zat te typen, resulteert de digitale inspectie nu automatisch in een PDF met een samenvatting van de inspectie, waarop kan worden doorgeklikt naar detailniveau.

Sander Slotemaker, Patina Dakdenkers

Gestructureerd en dynamisch

Werken met een gestructureerde vragenlijst voorkomt dat onderdelen van de inspectie worden overgeslagen. Ook maakt digitale invoer het overtypen van de inspecties overbodig. De ingevoerde inspecties verschijnen real-time in Herke BouwVision. Vervolgens wordt een link naar het geavanceerde inspectierapport naar de opdrachtgever gemaild. Daarmee is het dynamische rapport direct opvraagbaar in het BouwVision Portal.

Kenmerken:

  • Voer conditiemetingen aan gebouwen uit volgens de norm NEN 2767.
  • Aan de hand van een digitale vragenlijst stel je eventuele gebreken, de omvang daarvan en de intensiteit vast.
  • Verwerkt de foto’s die je tijdens de inspectie met je tablet maakt in het inspectierapport.

De Inspectie-app staat in directe verbinding met BouwVision xRM. Dit maakt het overtypen van inspectiegegevens overbodig!

Je opdrachtgever ontvangt direct een link, waarmee het rapport kan worden opgevraagd in het BouwVision Portal.

Blij dat we af zijn van de papieren rompslomp!

Sander Slotemaker, Patina Dakdenkers

Lees hoe Patina Dakdenkers efficiënter is gaan werken met de BouwVision Inspectie-app.

Je kunt deze app downloaden via de Microsoft store. De inlogcode ontvang je nadat je bent aangemeld als gebruiker van het BouwVision Portal.

Gratis download

Herke ICT Group ontwikkelt en implementeert BouwVision, innovatieve software voor de bouw gebaseerd op de zakelijke software Microsoft Dynamics 365.

Online in de Cloud en on-premise. Ook als app op je telefoon of tablet.

Flyer Herke BouwVision 2018

Bouwbedrijven die al werken met BouwVision ervaren een enorme efficiency winst, doordat zij gegevens nog maar één keer hoeven in te voeren.

Download flyer