Project omschrijving

Verlof aanvragen en verlofsaldo bekijken

Op je telefoon kijken of je nog genoeg verlofsaldo hebt staan en direct verlof aanvragen? Dat doe je met de HRM-app van BouwVision

Met de HRM-app op je telefoon kun je op elk moment je actuele verlofsaldo checken. Bovendien kun je verlof aanvragen en de status van je aanvraag volgen. Ook is je verlofhistorie inzichtelijk. Daarnaast kun je je overuren bijhouden in deze app.

Extra functies voor managers en HR

Als manager kun je in de HRM-app verlofaanvragen van jouw medewerkers goedkeuren of afwijzen. Ook kan een manager de verlofhistorie van zijn/haar medewerkers in de app bekijken en van toekomstig verlof de status wijzigen. Inzicht in verzuim en overuren saldi is uiteraard mogelijk, ook via Medewerkersoverzichten. Ziek- en beter meldingen van je medewerkers registreer je in de app.

Een HR-medewerker (Personeelszaken) heeft inzicht in alle medewerkers, maar kan geen uren goedkeuren. Ook handelen HR-medewerkers ziek- en beter meldingen af in de HRM-app.

Push notificaties

Via notificaties worden managers geïnformeerd over een nieuwe verlofaanvraag. Medewerkers ontvangen een notificatie betreffende de status van de aanvraag.

Uitbreiding op het personeelsdossier

De verlofaanvragen, ziek/beter meldingen en overuren die je invoert via de app worden direct gesynchroniseerd met de HRM-module van Herke BouwVision xRM. Daar wordt ook het verlofsaldo beheerd, meestal door de HR-medewerker(s) van je bedrijf.

Naast het bijhouden van verlof en verzuim kun je in de HRM-module een personeelsdossier vastleggen. Inclusief contactmomenten (denk aan beoordelingen, functioneringsgesprekken) en gekoppelde documenten (zoals verslagen, correspondentie met Arbodienst, enzovoort). De HRM-app is een handige en gebruikersvriendelijke toevoeging op deze module.

Verlof aanvragen is nog nooit zo eenvoudig geweest

Voordelen

Met de BouwVision HRM-app kun je:

  • Je verlofsaldo inzien (Hoeveel uren/dagen heb ik nog over?)
  • Reeds opgenomen verlof inzien (Klopt mijn verlofhistorie?)
  • Nieuwe verlofaanvragen indienen, wijzigen of verwijderen
  • Verlofaanvragen goedkeuren of afwijzen (managers)
  • Toekomstig goedgekeurd verlof intrekken (managers)
  • Ziekmeldingen doorgeven (managers en HR-medewerkers)
  • Werknemers beter melden (manager en HR-medewerkers)
  • Notificatie ontvangen bij nieuwe aanvragen en status updates

Heb je een iPhone dan kun je de app downloaden via de App store.

Deze app is onderdeel van Herke BouwVision, software voor bouwers met visie.

Download HRM-app (Android via Google Play)
Herke BouwVision HRM-app medewerkers overzicht

Gratis download

Herke ICT Group ontwikkelt en implementeert BouwVision, innovatieve software voor de bouw gebaseerd op de zakelijke software Microsoft Dynamics 365.

Online in de Cloud en on-premise. Ook als app op je telefoon of tablet.

Flyer Herke BouwVision 2018

Bouwbedrijven die al werken met BouwVision ervaren een enorme efficiency winst, doordat zij gegevens nog maar één keer hoeven in te voeren.

Download flyer