Datum laatste wijziging

Al ruim 85 jaar is Qualm dé specialist in het aanleggen, testen en het onderhouden van ondergronds leidingwerk voor moderne blussystemen. Vanwege de hoge veiligheids- en kwaliteitseisen moet het aanleggen en functioneren van blussystemen en leidingwerken altijd in orde zijn. Ook de geautomatiseerde processen op de achtergrond moeten slimmer en effectiever werken met Herke BouwVision.

Slimmer, efficiënter en kosteneffectief werken

Na een selectietraject met andere softwareleveranciers kwam al snel BouwVision van Herke ICT Group naar voren.

Om medewerkers slimmer, efficiënter en kosteneffectief te laten werken én de processen toekomstbestendig te maken, heeft Qualm gekozen voor BouwVision. En dat is niet voor niks! Meegaan met de tijd en je medewerkers handvatten bieden, zodat zij efficiënter hun werkzaamheden uit kunnen voeren en de mogelijkheden bieden om zo snel mogelijk informatie op te vragen, waren de criteria waar een nieuwe IT-partner bij moest helpen.

Alle benodigde informatie wordt gestructureerd en overzichtelijk getoond, zodat alle stakeholders bijvoorbeeld de klusaanvragen – en andere communicatie en documentatie rondom leveranciers en klanten – kunnen zien en volgen.

Inzicht voor alle stakeholders

Met BouwVision ERP wordt voortaan alle financiële projectadministratie vastgelegd. Deze bouwsoftware is gebaseerd op Microsoft Dynamics Business Central met extra functionaliteiten om projectbewaking overzichtelijk te houden en makkelijk in te zien. Met BouwVision xRM kunnen er verdere stappen worden ondernomen om marketing slimmer in te zetten en verkoopkansen te prioriteren.

Alle benodigde informatie wordt gestructureerd en overzichtelijk getoond. Bovendien kunnen stakeholders de klusaanvragen (en andere communicatie en documentatie rondom leveranciers en klanten) zien en volgen.

SharePoint Online is dé ideale oplossing om als intranet te fungeren

Een heldere nieuwsvoorziening

Ook wil Qualm de interne communicatie binnen de organisatie op een leuke en attractieve manier stimuleren en presenteren. Een goede nieuwsvoorziening mag binnen een organisatie niet ontbreken als je je medewerkers regelmatig wil ”updaten”. Een intranet in SharePoint Online is dan dé ideale oplossing.

Nieuwsberichten kunnen met enkele muisklikken worden toegevoegd of worden gelezen. De inhoud en indeling stel je samen uit verschillende contentblokken. Bovendien kun je naast teksten ook afbeeldingen, videos en rapportages tonen in een nieuwsbericht.

Over Herke ICT Group

Herke ICT Group ontwikkelt én implementeert BouwVision, innovatieve financiële en relatiebeheer software voor de bouw, gebaseerd op Microsoft Dynamics.

Daarnaast zijn wij IT-partner voor grotere en kleinere bouwbedrijven. Wij komen graag met je in gesprek over de digitale kansen voor jouw bouwbedrijf.

Nooit meer nieuws en events over slimme IT in de bouw missen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Hou me op de hoogte