Innovatief Koedooder werkt toe naar paperless office

Bij Koedooder draait alles om voegen, metselen, restaureren en renoveren van gevels inclusief steigerbouw en -verhuur met als doel het behoud van jouw vastgoed. Al meer dan 50 jaar voegt deze gevelspecialist waarde toe aan woningen, bedrijfspanden, monumenten en overheidsgebouwen.

Continu blijft Koedooder streven naar vernieuwing en verbeteringen. Stilstand is achteruitgang. Koedooder is gespecialiseerd in het onderhouden, renoveren en restaureren van jouw gevel. Van steigerbouw tot voeg- en metselwerk en dakvervanging.

Kennis van de bouw

Koedooder zocht een nieuwe ERP oplossing omdat zij behoefte had aan een complete projectadministratie (inclusief projectbewaking en management rapportage op projectniveau) én aan een nieuwe IT partner met voldoende kennis van de branche en bedrijfsprocessen. In Herke ICT Group kwamen deze twee eisen samen. Herke ICT Group is al 20 jaar actief als Microsoft partner en bedient ondertussen honderden klanten in de bouw. BouwVision ERP is gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV en uitgebreid met specifieke bouwfunctionaliteit. Met ruim 1,5 miljoen gebruikers heeft Microsoft Dynamics NAV zich bewezen als volwaardige ERP oplossing. Met aanvullende modules (lees: BouwVision) is de software uitermate geschikt de bouw.

Paperless office

Met BouwVision ERP heeft Koedooder gekozen voor een van de meest uitgebreide oplossingen in de markt. Hiermee maakt Koedooder een stap naar verdere professionalisering van het bedrijf en de processen en werkt men toe naar een paperless office. Onderdeel van het BouwVision platform is een koppeling met IDYN, voor digitale factuurverwerking van inkooporders en facturen. IDYN matcht digitale inkoopfacturen via een workflow aan een inkoopcontract en maakt zo fiattering overbodig. Dit scheelt tijd en voorkomt invoerfouten.

Uren app

Met de BouwVision Uren app kunnen de (buitendienst) medewerkers van Koedooder hun weekstaat digitaal in- of aanvullen. Verlof en werkbonnen zijn al verwerkt in dit overzicht. Men hoeft alleen de ontbrekende uren aan te vullen tot 40 uur. De Uren app is een universele app die op alle Windows 10 devices draait (laptop, tablet, telefoon). Ook hiermee maakt Koedooder een flinke stap richting een paperless office.

Koedooder werkt toe naar een paperless office met digitale factuurverwerking en mobiele apps.

Marco Koedooder – directeur Koedooder B.V.