Etro Vastgoedzorg gaat werken met BouwVision

Wanneer de huidige bouwsoftware niet meer aansluit bij de dagelijkse processen, besluit Etro Vastgoedzorg dat het tijd wordt voor een oplossing die wél klaar is voor de toekomst.

Etro gaat werken met BouwVision. Innovatieve software voor de bouw die volledig aansluit bij de dagelijkse praktijk op het gebied van Service en Onderhoud. Al ruim 50 jaar is Etro Vastgoedzorg actief in duurzaam en resultaatgericht vastgoedonderhoud voor vastgoedbeheerders in de Randstad. Om de vele handmatige processen te automatiseren werd de behoefte aan moderne bouwsoftware steeds urgenter. Met BouwVision is Etro klaar voor de toekomst.

Beste oplossing voor Service & Onderhoud

Na een zorgvuldig en relatief kort selectietraject met nog twee softwareleveranciers kwam al vrij snel BouwVision van Herke ICT Group naar voren als de beste oplossing voor het optimaliseren van Service & Onderhoud. Mark Castricum van Etro Vastgoedzorg: “BouwVision heeft het complete Service & Onderhoud proces prima voor elkaar. Werkbonnen worden real-time uitgewisseld tussen de mobiele apparaten en kantoor. Dit versnelt de doorlooptijd van onze opdrachten enorm.”

 Werkbonnen worden real-time gesynchroniseerd. Dit versnelt de doorlooptijd van onze opdrachten enorm.

“Onze projecten in renovatie en (meerjaren-) onderhoud worden ook beter ondersteund met BouwVision. Deze bouwsoftware gaat ons goed inzicht in de voortgang van de projecten. En ook nog eens een goede beheersing van Total Cost of Ownership opleveren.”

Communicatie met ketenpartners

Met de BouwVision apps en portals van Herke ICT Group komt een einde aan het tijdperk van papieren werkbonnen. Bovendien verbetert de communicatie met ketenpartners aanzienlijk .

De financiële projectadministratie wordt voortaan vastgelegd in BouwVision ERP. Dit is Microsoft Dynamics NAV uitgebreid met functionaliteit specifiek voor de bouw. Dashboards maken projectbewaking eenvoudig en overzichtelijk.

In BouwVision xRM wordt alle communicatie en documentatie rondom klanten, bewoners en leveranciers bijgehouden. Zo is altijd voor iedereen helder wat er speelt bij een relatie.

De bouwsoftware wordt in de Cloud gezet. Zo heeft Etro Vastgoedzorg geen omkijken naar servers en updates. En voor support kan Etro terugvallen op de Servicedesk van Herke ICT Group.

Dankzij de geavanceerde apps van BouwVision biedt Etro Vastgoedzorg haar opdrachtgevers meerwaarde in elk vastgoedproject.

Van melding tot factuur verloopt het Service & Onderhoud proces nu volledig geautomatiseerd.

Meer weten?

Wil je weten wat BouwVision voor jouw bouwbedrijf kan betekenen? Neem contact op met Herke ICT Group voor een afspraak.

  +31 72 727 1100

    info@bouwvision.nl