Interessante vacatures voor IT professionals

De innovatieve bouwsoftware BouwVision wordt ontwikkeld door Herke ICT Group en is gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV en Dynamics CRM. Onze software en apps ondersteunen en vereenvoudigen de dagelijkse processen in de bouw en GWW, op kantoor, op de bouwplaats en onderweg.

Het BouwVision platform bestaat uit de onderdelen ERP | xRM | Apps | Portals. Deze combinatie van financiële en relatiebeheer software met apps en webportals zorgt ervoor dat bouwbedrijven (denk aan aannemers en totaalonderhoudsbedrijven) hun dagelijkse processen efficiënter kunnen uitvoeren en dat er minder fouten worden gemaakt.

Microsoft Partner

Als vooraanstaand Microsoft Dynamics partner is Herke ICT Group altijd op zoek naar ambitieuze ICT professionals. Ben jij of ken jij iemand die op zoek is naar een nieuwe uitdaging in de ICT branche in Noord-Holland? Bekijk onze actuele vacatures.

Je werkt altijd met de nieuwste technologie

ICT carrière

Ons moderne kantoor is gevestigd in Alkmaar en ingericht op het nieuwe werken, met flexplekken en projectruimtes. Wie komt ons jonge enthousiaste team versterken? Een aantal mogelijke nieuwe collega’s vertellen je graag wat het werken bij Herke ICT Group zo leuk maakt. Bekijk onze vacatures en zie wat wij voor jouw carrière in de ICT kunnen betekenen. Maak snel een afspraak en kom eens langs voor een kop koffie (of een bakkie thee).

Vacatures

Herke ICT Group is leverancier van BouwVision, innovatieve software voor de bouw gebaseerd op de zakelijke software Microsoft Dynamics. Online in de cloud en on-premise. Ook beschikbaar als app op je telefoon of tablet.

Bovendien kunnen de gegevens uit BouwVision via een webportal worden ontsloten voor externe partijen. Gegevens hoeven nog maar één keer te worden ingevoerd. Zo ervaren bouwbedrijven die werken met BouwVision een enorme efficiency winst.