Informatiebeveiliging is voor Herke ICT Group een zeer belangrijk onderdeel van onze dienstverlening en van onze rol als IT-partner.

Daarom zijn wij enorm trots om te kunnen melden dat wij op 9 december jongstleden het certificaat voor ISO 27001 in ontvangst hebben mogen nemen. Dit toont aan dat onze processen en maatregelen voldoen aan de internationale norm.

Deze certificering zien we als beloning voor de aandacht en toewijding waarmee wij al jaren onze informatiebeveiliging professionaliseren. Het toepassingsgebied voor dit certificaat betreft:

ICT-dienstverlening, waaronder IT-beheer, clouddiensten en het leveren en ontwikkelen van (zakelijke) software en hardware

Wat betekent dit voor onze klanten 

Met het behalen van deze certificering kunnen onze klanten er op vertrouwen dat onze processen zo zijn ingericht dat de klantinformatie die wij verwerken en opslaan beschermd is.

Ben je benieuwd hoe we ook jouw organisatie beter kunnen beveiligen, klik dan hier om onze security-oplossingen te bekijken. 

Wil je meer weten over deze certificering, of inzage in onze verklaring van toepasselijkheid? Neem dan contact met ons op. 

Bel ons
Mail ons