Microsoft Dynamics in cijfers

Wereldwijd vertrouwen 110.000 bedrijven op het ERP-pakket Microsoft Dynamics NAV. Microsoft heeft op Convergence 2015 (= event voor Microsoft partners waar nieuwste ontwikkelingen worden gepresenteerd) de meest recente cijfers vrijgegeven over het aantal klanten dat werkt met Microsoft Dynamics-producten.

Microsoft Dynamics in cijfers:

  • Microsoft Dynamics NAV: 110.000 bedrijven
  • Microsoft Dynamics AX: 20.000 bedrijven
  • Microsoft Dynamics GP: 47.000 bedrijven
  • Microsoft Dynamics SL: 13.500 bedrijven
  • Microsoft Dynamics CRM: +40.000 bedrijven

Lees meer over de Microsoft Dynamics familie

Klantenbasis Microsoft Dynamics NAV blijft sterk stijgen

Het aantal klanten die wereldwijd kiest voor Microsoft Dynamics NAV blijft sterk stijgen. Van 94.000 bedrijven in 2013, tot 102.000 bedrijven in 2014, naar 110.000 bedrijven in 2015. Europa is de voortrekker in deze sterke groei. Bron: MSDynamicsWorld en ERP Software Blog

BouwVision ERP voor de bouw

De financiële projectadministratie van BouwVision ERP is volledig gebaseerd op Dynamics NAV. Herke ICT Group heeft speciaal op de bouw afgestemde modules toegevoegd aan deze zakelijke softwarelijn van Microsoft. Samen met BouwVision xRM en de BouwVision apps, mobile en portal oplossingen vormen zij het BouwVision platform.

Bouwsoftware gebaseerd op een Microsoft standaardproduct. Dat is het beste van twee werelden!

Herke ICT Group ontwikkelt én implementeert BouwVision, innovatieve financiële en relatiebeheer software voor de bouw, gebaseerd op Microsoft Dynamics.

Daarnaast zijn wij IT-partner voor grotere en kleinere bouwbedrijven. Wij komen graag met je in gesprek over de digitale mogelijkheden voor jouw bouwbedrijf.

Nooit meer nieuws over slimme ICT in de bouw missen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Hou me op de hoogte