Herke Dekker werd geboren in een bouwfamilie. Dat hij Bouwkunde ging studeren was dan ook een logische keuze. Toch bleef het kriebelen na zijn opleiding. Technologie inspireerde hem al zijn hele leven en liet hem niet los. Een ICT-studie volgde en hij richtte Herke Technology op, wat tien jaar later werd omgedoopt tot Herke ICT Group.

Uitdagingen en behoeften in de bouw

Vanwege zijn achtergrond wist Herke veel van de processen bij bouwbedrijven. Hij zag de uitdagingen en behoeften en ontwikkelde een innovatief alles-in-1-pakket dat alle dagelijkse processen – van inkoop tot HR, van calculatie tot offerte en van relatiebeheer tot administratie – vereenvoudigde.

Herke BouwVision was geboren.

Inspired by technology

Met kennis van digitale transformatie en expertise van bedrijfsprocessen, willen wij de beste toekomstgerichte Microsoft IT-oplossing voor jouw organisatie leveren

Maar Herke ICT Group wil – al sinds het prille begin – ook klanten in andere sectoren helpen op een efficiëntere manier hun werk in te richten en op een betere manier samen te werken. Het ontzorgen van klanten met ICT, op een manier waarbij de mens centraal staat en de automatisering zich aanpast, dat is waar wij ’s ochtends voor in de auto of op de fiets springen. Inspired by technology; niet alleen een knipoog naar onze oude naam ‘Herke Technology’, maar ook een belofte aan onze klant.

www.herke.nl

Microsoft Inspire Center

Die passie om met technologie mooie dingen te maken, delen we graag met onze relaties. En dan niet met een mooie brochure of een gelikte demo, maar gewoon vanuit ons moderne pand in Alkmaar waar wij elke dag werken volgens de principes van het slimme samenwerken.

Ons pand is helemaal ingericht met Microsoft-technologieën, op zowel server- als werkplekniveau. Onze flexibele werkplekken bestaan uit sta- en zitplaatsen, in onze spreekruimtes hangen grote presentatieschermen waarmee je draadloos kunt verbinden en staan round tables voor meetings met mensen binnen én buiten kantoor.

Kom langs en beleef het!

Bij ons kun je zelf komen ervaren wat het slimme samenwerken kan opleveren. Onze deur staat altijd open, dus kom eens vrijblijvend kijken of een dagje bij ons werken. Geen betere manier om je ook te laten inspireren door technologie!

Maak nu een afspraak