Veelgestelde vragen over Herke BouwVision

Staat jouw vraag niet bij de hieronder vaak gestelde vragen-en-antwoorden? Neem dan direct contact met ons op.

Wat is BouwVision?

Herke BouwVision is financiële en relatiebeheer software voor bedrijven in de bouw. BouwVision is gebaseerd op Microsoft Dynamics 365 Business Central (ook wel NAV, Navision of ERP genoemd). Herke ICT Group heeft specifieke functionaliteit toegevoegd aan de standaard Microsoft business software zodat deze aansluit bij de dagelijkse processen in de bouw.

Hoe werkt BouwVision?

Je kunt Herke BouwVision in de Cloud of on-premise gebruiken. De interface heeft de bekende Microsoft look-and-feel zodat je er snel mee aan de slag kunt. Ook zijn er BouwVision apps beschikbaar voor je telefoon of tablet.

Waar kan ik BouwVision kopen?

Herke BouwVision wordt ontwikkeld en geïmplementeerd door Herke ICT Group vanuit ons kantoor in Alkmaar. Bel ons gerust voor een vrijblijvende kennismaking en om live een eerste indruk van BouwVision te krijgen.

Waarom kiezen bouwbedrijven voor BouwVision?

Inzicht in de actuele status van je lopende projecten is essentieel voor een goede bedrijfsvoering. Met Herke BouwVision hebben bedrijven in de bouw dé tool voor optimale projectbewaking in handen. Onze realtime dashboards geven je direct inzicht in jouw KPI.

Wanneer overstappen op nieuwe ERP software?

Als je huidige financiële pakket niet meer aansluit bij je processen, is verouderd of niet kan samenwerken met andere software, dan wordt het tijd om uit te kijken naar een andere ERP-oplossing. Lees meer over de technische, economische en strategische argumenten om over te stappen op nieuwe ERP-software in onze blog: https://www.bouwvision.nl/blog/3-doorslaggevende-argumenten-voor-nieuwe-erp-software.

Hoe meld ik mij aan voor nieuwsupdates van BouwVision?

Aanmelden is mogelijk via deze link. Laat je gegevens achter en ontvang IT nieuws, inzichten en praktische tips!

Ben je al klant en heb je een vraag over BouwVision?

Login op BouwVision Portal en registreer je melding. Deze wordt zo snel mogelijk opgepakt.

Hoe vraag ik een inlognaam aan om mijn melding te kunnen registreren via de BouwVision Portal?

Heb je nog geen inlognaam of ben je deze vergeten? Stuur ons een mail en ontvang jouw inloggegevens.