Nieuwsgierig?

Hopelijk hebben we je nieuwsgierig gemaakt naar Herke BouwVision. Toch wil je eerst wel eens met eigen ogen zien wat het BouwVision platform daadwerkelijk biedt. Snappen we.

Daarom nodigen we je graag uit voor één van onze informatiesessies bij ons op kantoor in Alkmaar. Op een dinsdagmiddag tussen 15 tot 17 uur doorlopen wij met jullie de mogelijkheden van BouwVision bouwsoftware én onze IT-diensten voor bouwbedrijven. Zo kun je zelf bepalen of onze visie ook de jouwe is.

Microsoft-technologie passend gemaakt voor de bouw

Herke BouwVision is gebaseerd op Microsoft Dynamics, en door ons uitgebreid met functionaliteiten die aansluiten bij de dagelijkse processen binnen een bouwbedrijf.

Met de BouwVision Apps en Portals voer je gegevens nog maar eenmalig in en communiceer je eenvoudig met je klanten en opdrachtgevers. Efficiënter werken met Herke BouwVision. Dat is wat onze klanten ervaren. Dat wil jij toch ook?

Agenda

In deze sessies ligt de nadruk op een eerste kennismaking met de basisfunctionaliteit van onze financiële en relatiebeheer software: financiële administratie, actuele projectbewaking, inzichten en bijsturen. In overleg kunnen we ook andere onderwerpen aan bod laten komen.

Voor aannemers en gespecialiseerde bouwbedrijven

Deze sessie geeft een goede eerste indruk van de mogelijkheden van onze totaaloplossing voor aannemers en gespecialiseerde bouwbedrijven. Met name interessant voor directie, controllers en andere financiële projectverantwoordelijken.

Kom kennismaken

Wil jij ook efficiënter werken en groeien met je bedrijf? Bezoek vrijblijvend en kosteloos een Infosessie. Dé manier om kennis te maken met Herke ICT Group en BouwVision.

We zien je graag binnenkort bij een BouwVision Infosessie in Alkmaar! Neem gerust een collega mee.

Wanneer wil je langkomen?

  • dinsdag 21 januari 2020
  • dinsdag 25 februari 2020
  • dinsdag 24 maart 2020
Ja, ik kom

We bevestigen je deelname per e-mail. Tot snel. 

“In BouwVision heeft Logchies hét gereedschap gevonden om nu en in de toekomst slimmer te werken.”

Paulina Logchies – Logchies Renovatie en Onderhoud