Je bent een bouwer met visie. Hopelijk hebben we je nieuwsgierig gemaakt naar BouwVision. Maar toch wil je eerst wel eens met eigen ogen zien wat BouwVision daadwerkelijk biedt. Snappen we. Daarom nodigen we je graag uit voor één van onze informatiesessies bij ons op kantoor in Alkmaar. Zo kun je zelf bepalen of onze visie ook de jouwe is.

Inzicht in je projecten

Eenvoudig achterhalen wat precies de financiële status op een onderhanden project is, op elk gewenst moment? Behoefte aan meer inzicht in je lopende projecten? Eenvoudig de communicatie rondom projecten bijhouden, zodat je altijd weet wat er is afgesproken? Deze onderwerpen komen onder meer aan bod tijdens een BouwVision Infosessie.

Microsoft-technologie passend gemaakt voor de bouw

Op een dinsdagmiddag tussen 15 tot 17 uur doorlopen wij met jullie de mogelijkheden van BouwVision bouwsoftware én onze IT-diensten voor bouwbedrijven. BouwVision is gebaseerd op Microsoft Dynamics, en door ons uitgebreid met functionaliteiten die aansluiten bij de dagelijkse processen binnen een bouwbedrijf. Met de BouwVision apps en portals voer je gegevens nog maar eenmalig in en communiceer je eenvoudig met je klanten en opdrachtgevers. Efficiënter werken met BouwVision. Dat is wat onze klanten ervaren. Dat wil jij toch ook?

Agenda

In deze sessies ligt de nadruk op een eerste kennismaking met de basisfunctionaliteit van onze financiële en relatiebeheer software: financiële administratie, actuele projectbewaking, inzichten en bijsturen.

Voor aannemers en gespecialiseerde bouwbedrijven

Deze sessie geeft een goede eerste indruk van de mogelijkheden van onze totaaloplossing voor aannemers en gespecialiseerde bouwbedrijven. Met name interessant voor directie, controllers en andere financiële projectverantwoordelijken.

Kom kennismaken

Wil jij ook efficiënter werken en groeien met je bedrijf? Bezoek vrijblijvend en kosteloos een Infosessie. Dé manier om kennis te maken met Herke ICT Group en BouwVision.

We zien je graag binnenkort bij een BouwVision Infosessie in Alkmaar! Neem gerust een collega mee.

“Gebruiksvriendelijkheid en klantgerichtheid geven ons het vertrouwen dat wij hebben gekozen voor groei.”

Silvia Geerligs – Aannemingsbedrijf De Jong Ursem

Kom jij ook?

Kies bij aanmelding voor een van de volgende data:

  • 25 september 2018
  • 23 oktober 2018
  • 27 november 2018

Meld je hier aan 

We bevestigen je deelname per e-mail. 

Ja, ik kom