De beste projectbewaking in de bouw

Ervaar zelf op de stand van Herke ICT Group hoe je met onze bouwsoftware Herke BouwVision altijd en overal inzicht in de actuele status van je projecten hebt. Wil jij ook meer grip op je onderhanden werk? We laten je graag de mogelijkheden zien op het gebied van projectbewaking in onze alles-in-een-oplossing BouwVision. Inclusief apps voor Urenregistratie, Service, Inspectie en nog veel meer.

Werk productiever met onze Microsoft oplossingen

Als de grootste Microsoft-partner boven het Noordzee-kanaal bieden wij bedrijven in de bouw niet alleen een financieel/logistieke oplossing gebaseerd op Microsoft Dynamics, maar laten we onze klanten ook productiever werken met andere Microsoft tools, zoals Office 365, SharePoint en Skype voor Bedrijven. Hiermee bieden we ook voor jouw dagelijkse processen een passende oplossing op maat, gebruikmakend van met elkaar samenwerkende Microsoft producten.

banner bouwbeurs 2019

Kom langs op de BouwBeurs 2019

De Bouwbeurs is de grootste en meest complete vakbeurs voor de uitvoerende bouw. Kom jij ook een dag naar de BouwBeurs om je vakkennis te vergroten? In 1 dag ben je weer helemaal op de hoogte. Je vindt Herke ICT Group in hal 8 op stand F.014. We informeren je graag over onze software-oplossingen voor de bouw.

De BouwBeurs vindt plaats van maandag 4 tot en met vrijdag 8 februari 2019. Vraag hier alvast een gratis toegangskaart aan.

Gratis Entreekaart voor de BouwBeurs

Graag tot ziens op de BouwBeurs.
Tijd om de krachten te bundelen. Daar bouw je beter van!

Bouwbeurs 2019 logo