Cloud

BouwVision xRM is beschibaar on-premise (op jullie eigen netwerk) of in de Cloud, voor een vast bedrag per gebruiker per maand.

Delen

Informatie delen staat centraal. Niet alleen tussen collega’s, maar ook met externe partijen. Optimale projectinformatie resulteert in een kwalitatief beter eindresultaat.

Toekomst

Onze visie op de bouw komt tot uiting in onze toekomstgerichte bedrijfssoftware op basis van de zakelijke software van Microsoft: Dynamics CRM.

Mobiel

Ongeacht waar je bent, je kunt altijd werken met BouwVision xRM. Vanaf een laptop, je telefoon of tablet.

Snel aan de slag met Microsoft CRM

Onze visie op CRM

Meest verkochte CRM

BouwVision xRM is bedrijfssoftware, gebaseerd op Microsoft Dynamics 365 for Sales en for Customer Service. De meest verkochte CRM (Customer Relationship Management)-oplossing in Nederland, met meer dan 3 miljoen tevreden gebruikers in 80 landen.

xRM is meer dan CRM

Naast de onderdelen Verkoop, Marketing en Service bevat BouwVision xRM extra modules speciaal voor de dagelijkse processen in de bouw. Denk aan bijvoorbeeld Projecten, Objecten, Service & Onderhoud en Document Management.

Ondersteunt dagelijkse processen

Optimaliseer je bedrijfsprocessen met CRM en maak van elke klant een tevreden klant. BouwVision xRM is de tool bij uitstek om klantloyaliteit in de bouw te realiseren.

Naadloze integratie

BouwVision xRM is uiteraard volledig geïntegreerd met de andere onderdelen van het BouwVision platform: ERP, apps en portals. Daarnaast werkt het goed samen met Microsoft Skype voor Bedrijven, Office 365 en Outlook.