Op kantoor, onderweg en op de bouwplaats

Overal en altijd toegang tot relevante en up-to-date informatie over je project of klus. Met de BouwVision Apps voor de bouw is dat een fluitje van een cent. Onderweg gegevens opzoeken en bewerken maakt de papieren rompslomp met werkbonnen achteraf overbodig. Dat scheelt tijd, geld en gedoe.  

Onze apps integreren naadloos met je financiële projectadministratie in BouwVision ERP en met je projecten en objecten in BouwVision xRM. De BouwVision apps zijn niet stand-alone te gebruiken. Ze maken onderdeel uit van de totaaloplossing BouwVision, slimme software voor aannemers en gespecialiseerde bouw- en onderhoudsbedrijven. Een uitzondering is de BouwVision KBB app. Deze app vormt – samen met BouwVision Portal – de stand-alone BouwVision Kwaliteit Bestaande Bouw (KBB) oplossing voor opnames van bestaande bouw. 

BouwVision kent op dit moment onderstaande apps. In co-creatie met onze klanten ontwikkelen wij regelmatig nieuwe apps, om specifieke processen bij bouwbedrijven efficiënter te laten verlopen. 

Inspectie-app

Definieer en beheer zelf digitale vragenlijsten waarmee je vakmensen gestructureerd en geheel volgens NEn 2767 hun inspecties aan gebouwen kunnen uitvoeren. Omdat je de inhoud van de vragenlijsten volledig in eigen beheer hebt, ben je flexibel in je werkwijze en sluit de Inspectie-app aan op jullie bedrijfsproces. De resultaten en foto’s zijn direct zichtbaar in BouwVision en in de Portal.

Lees meer
BouwVision inspectie-app
BouwVision Uren-app van Herke ICT Group

Uren-app

Altijd en overal je uren inzien, aanpassen en boeken, doe je met de BouwVision Uren-app. Ook als je zelf geen gebruiker van BouwVision bent. Zo zijn je uren altijd up-to-date en hoef je niet meer in de weer met papieren werkbriefjes of urenstaten. De geboekte uren staan direct in BouwVision ERP op kantoor, zodat de link naar salaris en facturatie geborgd is.

Lees meer

Mutatie-app

Mutatiewoningen opnemen was nog nooit zo eenvoudig. Met deze app neem je woningen op die gerenoveerd moeten worden. Ook nieuwbouwprojecten kun je volledig digitaal opnemen vanaf je tablet. Omdat de Mutatie-app gekoppeld is aan het prijzenboek in BouwVision wordt na opname direct inzichtelijk wat de kosten van de renovatie zijn. Zo kun je de woningcorporatie of de eigenaar van de woning direct een idee geven van de benodigde investering. 

Lees meer
mutatie-app
service-app

Service-app

Werkbonnen verstuur je vanuit een digitaal planbord naar de betreffende vakmensen buiten. De bonnen kunnen op de telefoon geopend én bewerkt worden. Het resultaat wordt realtime verwerkt in de financiële projectadministratie van BouwVision. Daarmee is het kwijtraken of overtypen van werkbonnen voorgoed verleden tijd. 

Lees meer

KBB-app

Meet objectief het conditieniveau van vastgoed, op basis van gezamenlijk met de opdrachtgever via RGS bepaalde kwaliteitseisen bestaande bouw (= KBB). Werken met papieren opnamelijsten die op kantoor nog overgetypt moeten worden, is weinig efficiënt en bovendien foutgevoelig. Daarom heeft Herke ICT Group deze app ontwikkeld voor doelgericht, planmatig onderhoud op bestaande bouw. 

Lees meer
kbb-app
bouwvision-survey-app

Survey-app

Soms wil je net even meer weten van een klus of een project dan er op de werkorder staat. Met de Survey-app kun je onbeperkt je eigen vragenlijsten of enquêtes opstellen en afnemen. Koppel je vragenlijst of enquête aan een digitale werkbon en stel je vragen aan de vakman. De antwoorden en foto’s worden teruggestuurd naar de BouwVision Portal. 

Lees meer

HRM-app

Met de HRM-app kan elke medewerker zijn of haar eigen verlofsaldo inzien, verlof aanvragen en verlofhistorie bekijken. Bovendien kun je hier je overuren bijhouden.

Als manager kun je in de app verlofaanvragen van jouw medewerkers goedkeuren of afwijzen. Ook kun je ziek- en beter meldingen van je medewerkers via de app inschieten. Medewerkersoverzichten geven inzicht in de uren van je medewerkers. Via verlofhistorie kan een manager de status van toekomstig verlof aanpassen.

Een HR-medewerker (Personeelszaken) kan alle medewerkers en alle verzuim bekijken. Daarnaast is het ziek- en beter melden van collega’s een taak van de HR-medewerker die via deze app verloopt.

Lees meer

Wil je meer weten over BouwVision Apps?

Maak dan snel een afspraak

  +31 72 727 1100

    info@bouwvision.nl

Flyer Herke BouwVision 2018

Download de flyer

Met welke BouwVision apps
werkt jouw bouwbedrijf efficiënter?

Download flyer

Dit zeggen onze klanten…

“Wij hebben er het volste vertrouwen in dat BouwVision – net als Thunnissen – blijft innoveren.”
Thunnissen_LogoPeter Rietbroek, Thunnissen
“Bouwen is mensenwerk. En datzelfde geldt eigenlijk ook voor ICT.”
“Wij waren op zoek naar een partij die flexibel is, met ons meedenkt en die net als wij voorop loopt met vernieuwingen.”
“In BouwVision heeft Logchies hét gereedschap gevonden om nu en in de toekomst slimmer te werken.”
“Blij dat we van de papieren rompslomp af zijn!”
Patina-dakdenkers-logoSander Slotemaker, Patina Dakdenkers
“Een ander groot voordeel van Herke ICT Group is de brede productkennis, wat de samenwerking tussen de verschillende producten versterkt.”
k_dekker-logoSiem Stam, K_Dekker
“Van melding tot factuur verloopt ons Service & Onderhoud proces nu volledig geautomatiseerd.”
Mark Castricum, Etro Vastgoedzorg
“Vinger aan de pols houden, dat willen we bereiken met BouwVision Online.”
heatteq-logoGertruud Braas , HeatTeQ Refractories
“Koedooder werkt toe naar een paperless office met digitale factuurverwerking en mobiele apps.”
Marco Koedooder , Koedooder BV